Budite korak ispred drugih
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za popuste, nove proizvode i ekskluzivne ponude!
Knjiga koja je pokrenula revoluciju fermentacije, s receptima za kimchi, miso, kiseli kupus, ukiseljeno povrće, kombuchu, kruh od kiselog tijesta, jogurt, amazaké – i još mnogo toga! Sandor Ellix Katz, zaljubljenik u fermentaciju i dobitnik nagrade James Beard, jedne od najprestižnijih u svijetu kulinarstva, često nazivane i "Oscarom za hranu", vodi čitatelja kroz čaroliju prirodnih procesa preobrazbe hrane pomoću mikroorganizama. Poznat po svojem aktivističkom pristupu hrani, autor spaja duboko znanje, osobno iskustvo i zarazni entuzijazam kako bi fermentaciju približio svima. Uz jednostavne recepte, naučite kako kiseliti kupus, kako pretvoriti mlijeko u jogurt, a brašno u kiselo tijesto — uz pomoć osnovnih sastojaka i prirodne snage mikroorganizama. Knjiga slavi tradiciju, prirodne procese i kreativnost, potičući čitatelja da se poveže s hranom na dubljoj razini. Fermentacija ovdje nije prikazana samo kao kulinarska tehnika, već i kao kulturni i duhovni čin. S obiljem recepata i nadahnjujućih stvarnih iskustava, ova knjiga nije samo praktičan vodič kroz svijet fermentacije, već i poziv na povratak jednostavnosti. Divlja fermentacija nezaobilazno je štivo za sve koji žele živjeti zdravije, jesti svjesnije i stvarati s ljubavlju. Otkrijte čaroliju fermentacije i pokrenite revoluciju u vlastitoj kuhinji!
Nema recenzija za ovaj proizvod.
Budite prvi koji će ostaviti recenziju!
Za ostavljanje recenzije potrebno je biti prijavljen.
Prijavite sePretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za popuste, nove proizvode i ekskluzivne ponude!