c3efbb59-fa24-4d1a-9d49-a494420acb6d.png

Divlja fermentacija

38,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 38,00 

Knjiga koja je pokrenula revoluciju fermentacije, s receptima za kimchi, miso, kiseli kupus, ukiseljeno povrće, kombuchu, kruh od kiselog tijesta, jogurt, amazaké – i još mnogo toga! Sandor Ellix Katz, zaljubljenik u fermentaciju i dobitnik nagrade James Beard, jedne od najprestižnijih u svijetu kulinarstva, često nazivane i "Oscarom za hranu", vodi čitatelja kroz čaroliju prirodnih procesa preobrazbe hrane pomoću mikroorganizama. Poznat po svojem aktivističkom pristupu hrani, autor spaja duboko znanje, osobno iskustvo i zarazni entuzijazam kako bi fermentaciju približio svima. Uz jednostavne recepte, naučite kako kiseliti kupus, kako pretvoriti mlijeko u jogurt, a brašno u kiselo tijesto — uz pomoć osnovnih sastojaka i prirodne snage mikroorganizama. Knjiga slavi tradiciju, prirodne procese i kreativnost, potičući čitatelja da se poveže s hranom na dubljoj razini. Fermentacija ovdje nije prikazana samo kao kulinarska tehnika, već i kao kulturni i duhovni čin. S obiljem recepata i nadahnjujućih stvarnih iskustava, ova knjiga nije samo praktičan vodič kroz svijet fermentacije, već i poziv na povratak jednostavnosti. Divlja fermentacija nezaobilazno je štivo za sve koji žele živjeti zdravije, jesti svjesnije i stvarati s ljubavlju. Otkrijte čaroliju fermentacije i pokrenite revoluciju u vlastitoj kuhinji!

Autor knjige
Jezik izdanja
Hrvatski
Nakladnik
Broj stranica
320
Uvez
Tvrdi
Godina izdanja knjige
2025
Format knjige
178 X 254 mm
Barkod
9789538318115
SKU
KO9789538318115

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Ostavite recenziju

Za ostavljanje recenzije potrebno je biti prijavljen.

Prijavite se

Budite korak ispred drugih

Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za popuste, nove proizvode i ekskluzivne ponude!