ea469a43-6202-4fcb-af84-91be3f5ca32c.png

Kvasomanija 4.izdanje

35,00 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 31,50 
Samo 2 na zalihi

Ostvarili ste pravo na besplatnu dostavu 

Kvasomanija otkriva svijet tradicionalnog načina pečenja s domaćim kvasom u kojem se brašno, voda i sol pretvaraju u očaravajući kruh. Mlada slovenska autorica Anita Šumer Kvasomanijom nas uvodi u već pomalo zaboravljen svijet pečenja s domaćim kvasom i otkriva nam tajne zdravog i ukusnog kruha naših baka. Pokazalo se da kruh s domaćim kvasom sadrži manje glutena i više vitamina i minerala te ima veću prehrambenu vrijednost i niži glikemijski indeks od kruha s pekarskim kvascem, zbog čega je i zdraviji. Anita Šumer s domaćim kvasom ne priprema samo kruh − osmislila je mnoštvo maštovitih recepata za slane i slatke delicije. Iskušajte njezin heljdovac s orasima, raženi i bijeli kruh, pizzu, brioš, pletenice, začinjena peciva, veganski kruh od banane, voćni kolač, kroasane i još mnogo toga što je pripremila za vas. Kvasomanija je bogato ilustrirana knjiga, koja je osvojila dvije Gourmandove nagrade: u kategorijama „Kruh” i „Prikupljanje dobrotvornih sredstava”. Sve one koji se prvi put susreću s ovakvim načinom pečenja detaljno će uputiti u svaku fazu tog procesa: od uzgoja startera i pripreme kvasa preko miješenja, dizanja i oblikovanja tijesta do ukrašavanja i pečenja.

Autor knjige
Jezik izdanja
Hrvatski
Format knjige
190 X 250 mm
Broj stranica
296
Nakladnik
Uvez
Tvrdi
Godina izdanja knjige
2024
Barkod
9789535207795
ISBN
9789535207795
SKU
KO9789535207795

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Ostavite recenziju

Za ostavljanje recenzije potrebno je biti prijavljen.

Prijavite se

Budite korak ispred drugih

Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za popuste, nove proizvode i ekskluzivne ponude!